Outfit of the day Travel

Playa de Los Muertos

10 augustus 2014
Playa de Los Muertos

De Zuid-Spaanse kust kent een aantal prachtige stranden. Één van die stranden is Playa de Los Muertos. De eerste dag dat we dit strand wilden bezoeken besloten we het te laten voor wat het is, het is namelijk een behoorlijke wandeling naar beneden en met een kinderwagen en veel spullen zagen we dat niet echt zitten. Een aantal dagen later kwamen we, zonder kinderwagen en iets minder bepakt en bezakt, terug en waagde we ons aan de prachtige afdaling richting dit strand. We waren rond een uur of vier bij het strand en daar waren we blij om. Moet je je voorstellen dat je zo’n afdaling (of nog erger, weer terug) op het heetst van de dag doet! Wij bleven op het strand tot de zon er weg was en begonnen zo rond een uur of 8 weer aan de klim terug en die was nog zwaar genoeg. Maar de klim was zeker de moeite waard.Het is een kiezelstrand, maar de kiezels zijn vrij fijn en je kunt er prima met een handdoek op liggen. Bij de branding loopt een soort plateaus waar de golven op om slaan, iets wat er erg leuk uit zag en ook zorgde voor leuke golfjes. Het water is prachtig helder en met je snorkel zie je veel vissen. Als je iets verder naar rechts loopt heb je prachtige rotsen, met leuke inkepingen waar je kan liggen. Hier was echter nog weinig zon aan het einde van de middag, maar als je liever in de schaduw ligt is dit perfect. Naast strand is Playa de Los Muertos ook aardig groen, wat voor een leuk contrast zorgt. Het is even een wandeling, maar als je het mij vraagt was het die wandeling helemaal waard want wat een heerlijk strand was dit!

Playa de Los Muertos

Playa de Los Muertos

Playa de Los Muertos

Playa de Los Muertos

Walk to Playa de Los Muertos

Tijd om weer naar boven te gaan.

Walk to Playa de Los Muertos

Walk to Playa de Los Muertos

Daar beneden was het strand, je ziet het niet goed op de foto maar het was een flinke afdaling. In onderstaand filmpje krijg je een beter idee van de afdaling.

Mijn bikini is van H&M en de cover-up en zonnebril van Primark.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Claudia 14/08/14 op 14:39

  Wat een mooie foto’s 🙂

 • Evelien 12/08/14 op 14:41

  Wat een vrolijke foto’s en filmpje! 🙂

 • Lizzy 12/08/14 op 09:12

  Wat een prachtig strand! <3 De foto's zijn prachtig! Leuk dat je er ook een filmpje bij hebt gedaan! Ziet er gezellig uit!

 • Esmée 11/08/14 op 18:48

  Wat een mooie locatie en een mooie foto’s! Het ziet er ook helemaal niet zo druk uit, dat vind ik altijd wel fijn. x

 • Michaela 11/08/14 op 06:05

  Heel erg leuke foto’s! 🙂

 • Sas 10/08/14 op 19:27

  Wat een mooie foto’s! Lijkt me echt heerlijk om daar te zijn 😀

 • Sylvana 10/08/14 op 14:57

  Super leuk, prachtige foto’s ook! Leuk dat je er een kort filmpje bij hebt gedaan :).