Outfit of the day

Paasgeel

22 april 2014
Outfit of the day H&M, Forever21, Steve Madden

Hebben jullie allemaal een leuke Pasen gehad? En lekker genoten van de extra dag vrij? Mijn Pasen bestond uit een combinatie van werken (want druk en veel deadlines) en genieten. Prima combinatie dus! Zondagochtend bij vriendlief, met zijn oma’s, gebruncht en ‘s middags nog even naar mijn eigen oma toe. Toen was het tijd om te werken en dat was ook mijn maandagochtend. In de middag kwamen mijn vader en zusje en gingen we samen bij mijn andere zus op bezoek, waarna we met zijn allen de stad in gingen om even te winkelen. Niet alle winkels waren open, maar het meerendeel wel en het was echt super rustig in de stad. Ideaal. Ik had nieuwe schoenen nodig (en slaagde bij de eerste winkel) en ook mijn andere zusjes slaagden goed. Halverwege de middag sloot mijn vriend zich ook nog bij ons aan, hartstikke gezellig dus. De dag sloten we af met een heerlijke burger bij De Burger (echt een aanrader, ik zal er eens een post over schrijven!). Een heerlijke dag dus met een perfecte combinatie van werk en fijne mensen.

Ik besloot gisteren weer eens een gekleurde broek uit de kast te trekken. Afgelopen jaar droeg ik deze broek regelmatig, maar in de winter is hij mijn kast niet uitgekomen. Logisch, want geel is toch wel een echte voorjaarskleur. En een perfecte kleur voor Pasen. Terwijl mijn vader en zusje bij haar thuis een kattenluikje installeerde wandelde ik samen met mijn ‘kleine’ zusje naar mijn moeder toe, om wat spullen op te halen. Onderweg schoot Ninthe mijn outfit van de dag en vandaag deel ik het resultaat graag met jullie.

Outfit van de dag: Paasgeel inc. H&M, Steve Madden, Forever21H&M, Forever21, Steve Madden

Outfit of the day H&M, Forever21, Steve Madden

Outfit van de dag H&M, Forever21, Steve MaddenMijn broek, gilet en oorbellen zijn van H&M, de blouse kocht ik bij Forever21 en de laarsjes zijn van Steve Madden. Om mijn arm draag ik een van de armbandjes die ik in Corfu kocht.

misses photographerEn hoe leuk is deze foto trouwens? Ik maakte hem met mijn mobiel, terwijl mijn zusje (van zeven) mijn outfit vastlegde.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Svenja 25/04/14 op 08:03

    Prachtige foto’s & outfit!

  • Kimberley 22/04/14 op 23:04

    Ik vind geel zo’n lekker kleurtje als het weer wat beter wordt. Heb voor mijn dochtertje witte sneakertjes, een gele broek en een wit topje klaarliggen, zo leuk! Die laatste foto ook, lief dat je zusje foto’s voor/van je maakt!