Outfit of the day

Papa’s 50ste verjaardag

2 juni 2012

Op de dag dat mijn vriend 24 werd vierde mijn vader zijn 50ste verjaardag op een boot. Over timing gesproken. Maar mijn vriend moest overdag werken (hij doet mee met de Dakar rally in januari dus moet hij daar veel zijn om zich voor te bereiden) dus het paste allemaal goed. Speciaal voor de gelegenheid zijn mijn zusje en ik met mijn vader wezen shoppen voor een outfit. Ik had de jurk al gespot, dus ik hoefde hem alleen maar te passen en een vest en schoenen erbij te vinden.

Het weer was geweldig, dus ik hoefde mijn vest alleen te dragen op de momenten dat we aan het zeilen waren (vanwege de wind). Het was een geweldige dag op de boot met vrienden en familie.

Outfit of the day

ik draag een Vila jurk en vest, Pieces riem en Invito sandalen. Mijn oorbellen zijn van Six, mijn horloge van Guess, mijn armband van Pandora en de ring was een cadeautje van mijn vriend toen we in Londen waren, twee jaar terug.

With my little sister and dad

Mijn kleine zusje droeg een cute outfit die we bij Didi Girls kochten. Ze had ook twee vestjes erbij; een dunne met korte mouwen en een met lange mouwen voor de koudere momenten maar daar heb ik geen goede foto’s van. Ze droeg namelijk een zwemvest (wat we voor de foto even af hadden gedaan).

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk