Outfit of the day

Moe, maar voldaan

12 april 2014
Outfit H&M, Primark, Ichi, Steve Madden

Mijn eerste tentamenweek zit erop. En goed nieuws: ik heb alle tentamens tot nu toe gehaald! Komende week heb ik nog vier tentamens, dus ik ben er nog niet. Maar ik heb er wel vertrouwen in. Ik ben voor 2 vakken al helemaal klaar; alleen nog een keer herhalen. Voor de andere twee (die van maandag en vrijdag) moet ik nog iets meer doen, maar dat komt helemaal goed. Tijdens tentamens ga ik qua outfits altijd voor comfortabel. Maar comfortabel hoeft niet te betekenen dat ik in mijn joggingbroek naar school ga. Een legging, lang shirt en lekker vest staan voor mij ook gelijk aan comfortabel. Of een wijd rokje, shirt, vest, legging en laarzen. Gisteren ging ik voor de eerste variant en toen ik thuis kwam besloot ik mijn outfit even vast te leggen. Om vervolgens op bed neer te ploffen, want wat was ik moe. Of beter gezegd gaar.

Op de een of andere manier word ik na zo’n week tentamens altijd een beetje gaar. Tel daarbij op dat ik deze week ook nog een minicrisis voor mijn werk had (en ik op dinsdag tot half 1 ‘s nachts aan het werk was) en je kunt je misschien voorstellen hoe ik me vrijdag voelde. Maar gelukkig op tijd begonnen met voorbereiden dus ik kon me een middag series kijken en slapen veroorloven. Op de foto’s is ook wel te zien dat ik een beetje moe ben. Alhoewel dat ook te maken kan hebben met het feit dat ik amper make-up draag. Ik heb vitiligo in mijn gezicht (van mijn wenkbrauwen tot 1-2 centimeter onder en naast mijn ogen) en zonder make-up zie ik er dus altijd een beetje moe uit. Onder mijn ogen heb ik geen pigment dus heb ik daar al vrij snel blauwe kringen. Op sommige tentamendagen maak ik me wel op, maar deze dag toevallig niet. En weet je, dat is ook mij. Ik ga rustig zonder make-up de deur uit dus waarom zou ik me dan voor een paar foto’s voor mijn blog helemaal op gaan tutten? Anyway, hier is mijn outfit van de dag.

Outfit of the dayH&M, Primark, Ichi, Steve Madden

Outfit of the day H&M, Primark, Ichi, Steve Madden

Outfit of the day H&M, Primark, Ichi, Steve MaddenIk draag een legging van ICHI, shirt van H&M, vest en ketting van Primark, horloge van Guess en laarsjes van Steve Madden.

Grappig detail is trouwens dat ik begin dit jaar heel erg heb staan twijfelen over dit vest. Hij was € 17,- en voor “Primark-begrippen” is dat best aan de prijs, zeker als je ziet wat de rest van de vestjes daar kosten. Ook was ik bang dat ik hem te weinig zou dragen, en het was niet echt dat ik een vest nodig had.Maar ik besloot hem toch in mijn mandje te doen en erover na te denken. Uiteindelijk was dit vest het enige wat mee naar huis ging, onder het motto van bij spijt kan ik hem altijd terug brengen. Nou dat terug brengen is niet nodig geweest want het is een van mijn meest gedragen vesten van de afgelopen maanden!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Jamie 14/04/14 op 12:51

  Super leuke outfit! je blog layout vind ik ook erg cool x

  • Shanti 15/04/14 op 14:44

   Dank je wel 🙂

 • Dhini 13/04/14 op 20:42

  wat leuk outfit

 • Dat Zit Wel Snor 13/04/14 op 20:12

  Grappig dat bij sommmige twijfel gevallen je lievelingsstuk wordt en bij andere dat je ze nooit aan raakt. Zo gaat het bij althans.

  • Shanti 15/04/14 op 14:44

   Heel bekend inderdaad 😉

 • Sas 12/04/14 op 16:45

  Leuke foto’s! Ik vind je vest erg leuk