Outfit of the day

Mini Rotterdam Shoplog

25 juli 2012

Een van mijn beste vriendinnen is onlangs naar Rotterdam verhuist. Vorig weekend bezocht ik haar en op zondag gingen we naar een beach party. Maar mijn vriendin had nog geen jurk! Ze had wel een leuk winkeltje gespot op haar ritjes naar het station en we besloten om daar langs te gaan voor we naar het strand gingen. Mijn vriendin vond de perfecte jurk en ik kocht ook twee dingen. Een langere jurk en een neon top.

Ik ben het soort meisje dat niet kan wachten met iets dragen als ze iets nieuws heeft, dus hier zijn twee outfits van mijn nieuwe kleding die ik vorige week droeg.


Dit is de jurk die ik kocht. Ik was heel erg aan het twijfelen omdat ik normaal niet van zulke lange jurken draag. Maar omdat hij vrij goedkoop was durfde ik de gok wel te nemen. En dat was een goede gok. De jurk is van Mia Mia (nog nooit van gehoord) en de riem hoort erbij. Ik draag hem hier met een jasje van EDC by Esprit, wat gouden armbanden van H&M, sandalen van S.Oliver en een van mijn nieuwe SaraOutlet.com telefoonhoesjes.

Ik denk dat ik deze jurk wel veel ga dragen want gecombineerd met bijvoorbeeld een blazer, donkere panty en zwarte pumps kan ik hem ook zakelijk dragen.

Neon pink top
Ik kocht ook die neon roze top. Van Emma&Ella, nog zo’n onbekend merk. Ik vind de details bij de neklijn echt heel leuk en de kleur is ook geweldig. Ik draag hem hier met een spijkerjasje van New Look, broek van H&M, sandalen van WE, wat gouden en neon roze H&M armbanden en een neon roze H&M iPhone case. Op de dag dat ik het top kocht droeg ik shorts en daar is hij ook erg leuk mee.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Jesdiny 26/07/12 op 23:12

  De jurk is echt heel mooi. Prachtige kleur en het staat je heel leuk!

 • marlyssa 26/07/12 op 17:21

  Leuke items gekocht! Vind de lange jurk erg mooi staan:)

 • Lauradenkt 25/07/12 op 21:55

  Die jurk is mooooi!

 • Danielle 25/07/12 op 21:00

  Zó leuk! Helemaal goedgekeurd!!

 • elma 25/07/12 op 15:25

  wauw, dat is echt een super mooi jurkje! Vind je roze top ook erg leuk! x