Outfit of the day

Klaar voor de herfst

30 oktober 2015
OOTD: Lucardi, C&A, H&M, Primark, Sal Y Limon, New Look

Een van de dingen die ik het allerleukste vind aan nieuwe seizoenen is het toevoegen van nieuwe items aan mijn garderobe. Zo breidde ik de afgelopen weken mijn herfst- en windergarderobe uit met een heerlijk gebreid vest, gestreept top en een heerlijke sjaal. Allemaal items die helemaal herfst- en winterproof zijn en een van mijn favoriete herfstkleuren bevatten: bordeauxrood. Maar niet alleen mijn kledingcollectie werd met het oog op de herfst aangevuld, ook mijn schoenencollectie werd flink uitgebreid (daarover later meer) en er werden een aantal prachtige sieraden toegevoegd.

Een van die sieraden is de roségouden slavenarmband van Lucardi. Toen ik de vraag kreeg of ik een van de producten uit de Lucardicollectie wilde uitproberen hoefde ik daar niet langs over na te denken, zeker niet toen ik zag dat er ook prachtige roségouden armbanden in de collectie zitten. Roségoud is een kleur die ik prachtig vind, maar die nog niet veel voorkomt in mijn sieradencollectie. Zonde, want de kleur combineert hartstikke mooi met bordeauxrood en dat is een kleur die ik momenteel veel draag. Tijd dus om daar verandering in te brengen! Ik koos uiteindelijk voor een brede roségouden slavenarmband met dubbelzijdig hangertje. Qua stijl kan ik de armband perfect combineren met mijn Sal Y Limon armbanden, maar de sluiting van deze armband is wel een stuk degelijker dan die van de Sal Y Limon armbanden! Geen sluiting die makkelijk open gaat, maar een sluiting waar je echt moeite voor moet doen om hem te openen. Hartstikke fijn als je het mij vraagt, want ik ben al een keer een (toch niet goedkope) armband bijna verloren onderweg, omdat hij ineens open viel. Dat zal met deze armband echt niet gebeuren. Vandaag een outfit met een aantal van mijn herstfavorieten.

OOTD: Lucardi, C&A, H&M, Primark, Sal Y Limon, New Look

OOTD: Lucardi, C&A, H&M, Primark, Sal Y Limon, New Look

OOTD: New Look shoes

OOTD: Lucardi, C&A, H&M, Primark, Sal Y Limon, New Look

OOTD: Lucardi

OOTD: Lucardi, Sal Y Limon

Ik draag een top en oorbellen van Primark, een vest en sjaal van C&A en rokje van H&M. Mijn schoenen zijn van New Look en aan mijn armen draag ik een Sal Y Limon armband en mijn nieuwe armband van Lucardi.

Foto’s door Lieke.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Sas 04/11/15 op 08:37

  Wat een leuk outfit! Vooral de kleur van de trui<3

 • Dina 03/11/15 op 21:13

  Wat een super mooie outfit en prachtige kleuren!

 • sammie 03/11/15 op 11:03

  Mooi vest! Erg leuke outfit, mooie foto’s ook!

 • Monique | WritingMonique 01/11/15 op 10:13

  Wat een leuke outfit! Ik vind het vest geweldig en het rokje is helemaal mijn ding! Heel mooi!

 • Veer 31/10/15 op 20:34

  Heerlijke herfstige look!

 • Evelien 31/10/15 op 13:08

  Bordeaux is echt een mooie kleur. Ik zou die kleur eens meer toe moeten voegen in mijn kast. Je armband is echt heel leuk, maar dat wist je al 😉

 • Laura 31/10/15 op 12:01

  Hele leuke outfit! De kleur van je vest vind ik echt prachtig.