Outfit of the day

Happy 50th Birthday

6 maart 2014
Outfit of the day

Gisteren werd mijn moeder vijftig jaar en dat moesten we natuurlijk vieren. Omdat het de dag na carnaval was had ik vakantie en ook mijn moeder zelf was vrij. In de ochtend werd ze opgehaald voor een lekkere verassings-verwen-dag. Eerst naar de schoonheidsspecialiste, daarna naar de kapper en er kwam ook nog een visagist langs. Terwijl mama in de watten gelegd werd deden mijn zusje en oma boodschappen voor de borrel ‘s avonds en versierden we het huis. Daarna was het tijd voor een uitgebreide high-tea, met een aantal familieleden en vriendinnen.

Het was gisteren echt een prachtige dag en voor we gingen high-teaen legde mijn zusje mijn outfit nog even vast. Het jasje is nieuw, ik kocht het afgelopen weekend bij WE. Hij is donkerblauw en ik zit een beetje te twijfelen of ik ook nog een zwarte ga halen. Het is een hele mooie soepele stof en mijn zwarte blazertje, welke ik erg vaak draag, begint toch wat te slijten. Het was trouwens super mooi en zonnig weer maar op het moment dat we foto’s gingen maken was het helaas net een beetje bewolkt.
Outfit of the day

Outfit of the dayIk draag een jeans van ONLY, pumps van Steve Madden, top van Primark, blazer van WE en ook mijn zonnebril is van Primark.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Marlissa 08/03/14 op 08:36

    Nog gefeliciteerd!