Outfit of the day Personal

Gelukkig nieuwjaar!

31 december 2013
Happy new year

Nog een paar uurtjes en dan is het 2014! En super cliché: maar wat is het jaar voorbij gevlogen! Deze post wil ik dan ook beginnen met jullie allemaal een gelukkig en gezond 2014 te wensen! Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een prachtig en leerzaam jaar waar jullie volgend jaar met een goed gevoel op terug kunnen kijken. En bedankt allemaal voor het bezoeken van mijn blog. Ondanks dat ik de afgelopen maanden wat inconsequenter heb geblogd, jullie zijn gebleven en zelfs met meer dan een jaar geleden. Echt super! Dank jullie wel.

Happy new yearBegin 2013 beschreef ik 2012 in een woord en had ik het ook kort over mijn woord voor 2013:

Als ik een woord moet kiezen voor 2013 is dat waarschijnlijk groeien en/of meer voor mezelf kiezen. Of los laten. Ik ben een beetje een control freak die het lastig vind om dingen te laten voor wat ze zijn. Ik wil graag dat iedereen waar ik omgeef met elkaar overweg kan en heb de neiging te gaan bemiddelen tussen mensen. Zodat iedereen het er mee eens is of zich goed voelt. En dan cijfer ik mezelf soms weg. In 2013 wil ik mezelf ontwikkelen. Meer dingen doen waar ik van hou en dol op ben. Vaker voor mezelf kiezen. Ik zie dit niet echt als goede voornemens maar als een doel. Want een doel is iets waar je naar toe kunt werken.

Ik kan wel zeggen dat ik dit doel goed in gedachten heb gehouden. Ik heb geleerd de touwtjes af en toe wat minder strak vast te houden, wat vaker voor mezelf te kiezen (en vaker nee te zeggen) en om dingen los te laten. Ik ga proberen deze week weer kort terug te blikken op 2013 en net als vorig jaar een doel te stellen voor 2014.

Vandaag ging ik met mijn zusje even bij oma op bezoek, die is gisteren aan haar staar geopereerd. De operatie ging hartstikke vlot en het viel haar mee, dus dat is fijn. Daarna besloten we mijn outfit even op de foto te zetten. Vanavond ben ik bij mijn vriend, die ik morgen heel vroeg weg mag brengen (de wekker gaat om 5.00 uur) want hij gaat voor de tweede keer aan zijn grote avontuur beginnen: naar Zuid-Amerika voor Le Dakar.

Outfit of the dayNormaal zou ik bij dit jurkje een ietwat doorschijnende panty aan doen, maar omdat het vanavond een stuk kouder is was dit een betere keuze.

Outfit of the dayIk draag een jurkje en trui van H&M, oorbellen die ik vorig jaar op Corfu kocht en hakken van Graceland. Vanavond, als we naar buiten gaan, verruil ik de hakken voor grijze laarzen en de trui voor een mooi jasje om het geheel wat feestelijker te maken.

Geniet ervan en op naar een mooi nieuw jaar!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Maxime 02/01/14 op 23:12

    Mooie outfit heb je aan! Ik wens je een heel gelukkig 2014 toe!

  • Joyce 01/01/14 op 12:59

    Gelukkig nieuwjaar!