Outfit of the day

Van dag naar avond outfit

9 mei 2013
From day to night outfit

Afgelopen week stond ik ‘s ochtends voor mijn kast en kon ik een bepaald rokje niet vinden (de volgende dag vond ik hem in het midden van mijn t-shirt stapel). Ik had al een outfit in mijn hoofd zitten met dit rokje en eigenlijk geen tijd om een compleet nieuwe outfit te bedenken (want je weet hoe dat dan gaat, niks is leuk). Daarom besloot ik voor een rokje te gaan wat er op lijkt. Alleen dit rokje heeft “open” stroken en voor naar stage vond ik dat – ook gezien de lengte – toch iets te bloot. Daarom besloot ik er nog een roze rokje onder te doen, omdat deze kleur weer terug kwam in mijn ketting. Op mijn stage kreeg ik ontzettend veel complimentjes over het mooie jurkje dat ik droeg! Ik werd zelfs door vreemden mensen aangesproken terwijl ik van de ene naar de andere locatie liep en ook in de kantine kreeg ik de nodige complimenten. Terwijl ik alleen maar een tanktop en twee rokjes droeg. Ik stond ‘s ochtends trouwens nog even te twijfelen of ik er geen zwart blazertje bij zou doen, maar ik vond dat het dan wel erg zwart werd en gecombineerd met de cardigan is het toch netjes genoeg voor op stage. Dit soort outfits zijn ook perfect om super snel in een avond outfit te veranderen, dus toen ik hem fotografeerde besloot ik – eindelijk – weer eens een van dag naar avond outfit post te maken.

From day to night outfit

Ik draag een rokje van H&M met daarover heen een rokje van Primark. Het tanktop en de ketting zijn ook van H&M, de cardigan van ZARA, het horloge van Guess en de oorstekers en flatjes van Primark. De ketting kocht ik trouwens in Stockholm.

From day to night outfit

Om de outfit (super snel) te veranderen in een stapoutfit trok ik de cardigan uit, deed ik mijn haren los en verving ik de flatjes voor een paar lichtroze nudehakken. Ook trok ik het rokje iets hoger, omdat dat net wat mooier zit met een paar hakken eronder vind ik. Je zou nog wat armbanden toe kunnen voegen, maar om te stappen vind ik dat altijd vrij irritant.

From day to night outfit

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Jennifer 11/05/13 op 22:47

    Leuke outfit! en dat rokje is echt heel erg mooi met die roze details

  • Joyce 09/05/13 op 22:06

    What a lovely outfit!

  • Ilse 09/05/13 op 20:19

    Looking good! Wat een mooie ketting, staat je goed!