Outfit of the day Travel

Daytona

31 oktober 2014
OOTD Daytona: Steps, H&M, Steve Madden

Het voelt een beetje gek, om eind oktober een ontzettend zomerse outfit op mijn blog te zetten. Maar met de heerlijke temperaturen van vandaag én de nog betere temperaturen die voor morgen zijn voorspeld, voelt het iets minder gek. Tijdens onze reis in Florida verbleven wij op ontzettend veel plaatsen en Daytona Beach was een van de plaatsen die we aan het einde van onze reis aandeden (en een spontaan idee, want het was helemaal niet de planning om noordelijker dan Cape Canaveral te gaan). We besloten hier twee dagen te blijven, we zaten ruim in onze planning en boekten een hotel aan het strand. De eerste dag bezochten we onder andere de International Speedway, nog even kort een mall en het strand en de tweede dag stond in het teken van relaxen. Naar het strand tot we honger kregen, lunchen en ‘s middags het centrum in. Daar zou een bier- en BBQfestival zijn maar dat viel een beetje tegen, het festival bestond uit ongeveer 6 kraampjes. We ontdekten wel een aantal ontzettend fijne café’s en genoten van een heerlijke middag in het centrum van Daytona. Binnenkort zal ik zeker meer vertellen in mijn reisverslag, voor nu deel ik graag de outfit die ik die dag droeg met jullie.

OOTD Daytona: Steps, H&M, Steve Madden

OOTD Daytona: Steps, H&M, Steve Madden
Zien jullie die bulten op mijn linkerelleboog? En de megabult erboven, op mijn bovenarm? Ik ben heel de zomer niet geprikt door muggen, terwijl ik normaal gesproken echt lek geprikt wordt. Nou dat heb ik dus iets te vroeg en iets te hard geroepen, want in Florida werd ik afgestraft! In Miami viel het mee maar daarna werd ik lek geprikt zodra ik ‘s avonds buiten of in de buurt van meren kwam. Zelfs met speciale spray op. Zo wisten de muggen in de Everglades precies dat stukje op mijn onderarm te vinden dat ik niet goed had ingespoten. Of mijn voorhoofd.. en de bulten werden ook eerst plakaten. De vervelendste bulten waren wel die op mijn elleboog, daar zaten er drie en wat jeukte dat! Ik moest echt moeite doen eraf te blijven, want iedere keer als ik mijn arm bewoog jeukte het weer. Ze zijn nog steeds niet helemaal weg trouwens, maar gelukkig jeuken ze niet meer!

OOTD Daytona: Steps, H&M, Steve Madden
Ik droeg een shortje van H&M, gecombineerd met het top welke ik deze zomer bij Steps kocht, sandaaltjes van Steve Madden, oorbellen van Primark en een zonnebril van Kruidvat.

Foto’s door Nick.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Fem 10/11/14 op 10:04

  Wat ben je daar lekker bruin & die top is echt superrr mooi!! X

 • Claudia 04/11/14 op 21:55

  Dat topje is helemaal geweldig. Ik zou daar ook wel willen zijn 🙂

 • Sas 03/11/14 op 07:43

  Wat een super gaaf hemdje! Ik vind je schoenen ook erg tof.

 • Milou 01/11/14 op 20:34

  Wat een gaaf hemdje!!

 • Svenja 01/11/14 op 20:07

  Heerlijk zo een zomerse outfit tussendoor! Je ziet er prachtig uit.

 • Saartje 01/11/14 op 16:37

  Leuke outfit! Het hemdje is echt heel leuk met de triangle op je rug!