Outfit of the day

Date night

8 juni 2014
Outfit of the day: Pull&Bear, Silver Creek, H&M

Wat was vorig weekend toch fijn. Ik was vier dagen vrij en alhoewel ik best iets had kunnen doen voor school heb ik dat niet gedaan. Ik heb vier dagen lang heel goed naar mezelf geluisterd. Tijd voor mezelf genomen, niks gedaan, geslapen en genoten van fijne mensen om me heen. School liet ik even links liggen, qua werk deed ik alleen dat wat niet tot na het weekend kon wachten. Woensdagavond ging ik gezellig met vriendlief naar de kroeg, donderdag was er bij hem in het dorp een markt en ging ik eind van de middag naar huis. Lekker een avondje alleen op de bank en helemaal niets doen. Van tijd tot tijd kan ik daar écht van genieten. Vrijdag ging ik shoppen in Maastricht met twee vriendinnetjes (maar dat hebben jullie al kunnen zien) en daarna gingen we nog heerlijk uit eten bij Umami in Eindhoven. Zaterdagavond was het tijd om te eten en bij te kletsen met een andere vriendin en zondagavond was het date night. Samen met mijn vriend ging ik in Eindhoven uiteten, bij Smeagol. En dat was heerlijk. En fijn.

Maar zoals op onderstaande foto’s wel te zien is was ik moe, heel moe. Ondanks vier dagen naar mezelf luisteren en tijd voor mezelf nemen was ik nog steeds moe. De afgelopen weken waren dan ook niet niets en als men zegt dat je op zo’n moment in een soort achtbaan zit is daar geen woord van gelogen. Met mij gaat het opzich goed, alles krijgt langzaam een plekje en het besef hoeveel geluk mama heeft gehad komt steeds meer. Het komt gewoon goed, ze is pas 50 en heeft nog heel wat jaren te gaan! Toch slaap ik slecht. Ik slaap wel, maar heb (ondanks mijn vermoeidheid) moeite met in slaap vallen. En als ik slaap, is het onrustig. Ik heb nachtmerries, word rustig 7 keer in een nacht wakker en ben ‘s ochtends niet uitgerust. Het lijkt wel of ik juist ‘s nachts bezig ben alles te verwerken en daardoor slechter slaap. Gelukkig gaat het slapen inmiddels al iets beter en heb ik donderdag zelfs weer heel de nacht doorgeslapen. Ik sliep weliswaar pas na half 1 en om zes uur ging de wekker van mijn vriend weer, maar toch waren het 5,5 uur slaap aan een stuk en zonder nachtmerries. Het gaat de goede kant op dus!

Vandaag laat ik jullie graag mijn outfit van de dag van vorige week zondag zien. De perfecte gelegenheid om mijn nieuwe broek en top te dragen! Dit is wat ik droeg voor date night.

Outfit of the day: Pull&Bear, Silver Creek, H&M

Outfit of the day: Pull&Bear, Silver Creek, H&M

Ik draag een top van Silver Creek, broek van Pull&Bear en oorbellen en hakken van H&M.

En zal ik jullie een geheimpje vertellen? Woensdag ben ik hard met de fiets gevallen waardoor ik op mijn linkerenkel twee flinke sneeën heeft en blauw (en dik is). Ik dacht dat het wel weer ging, maar wat had ik spijt van mijn schoenen! We gingen met de bus naar de stad en moesten vanaf het station naar de andere kant van de stad lopen (voor wie er bekend is in Eindhoven, Smeagol zit tegenover de Catherinakerk). Normaal geen probleem met deze hakken, want ze lopen prima. Halverwege de stad begon mijn linkerenkel echter steeds meer te zeuren en dan is het nog erg ver naar het restaurant kan ik je vertellen!

Foto’s door Nick Verhoeven.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Claudia 09/06/14 op 11:54

  Die broek is echt geweldig. En wat goed dat je naar jezelf hebt geluisterd. Ik weet niet wat er is gebeurd, want dit is de eerste keer dat ik op je blog komt. Maar volgens mij was het helemaal niet leuk en heeft het een flinke impact op je gemaakt. Sterkte meid en neem gerust nog weer een keer de tijd voor jezelf.

 • Danielle 08/06/14 op 19:12

  Looking hot, die blauwe kleur staat je echt fantastisch!

 • Kimberley 08/06/14 op 11:09

  Je outfit is heel leuk! Goed dat je even naar jezelf hebt geluisterd. Is soms ook gewoon nodig! En wat balen van je enkel. Ik hoop dat het nu wat beter gaat.

 • Evelien 08/06/14 op 10:43

  Die top staat inderdaad super leuk bij deze broek!