Outfit of the day

Clearwater Beach

22 november 2014
OOTD: H&M, We, Zalando, Esprit

Terwijl het hier steeds kouder wordt en ik ‘s ochtends nét niet hoef te krabben deel ik gewoon nog even een ontzettend zomerse outfit met jullie. Ik vind het namelijk zonde om deze foto’s niet te delen. En zeg nou eerlijk: met dit koude weer is het toch heerlijk zomerse foto’s terug te kijken, om toch nog een beetje een warm gevoel te krijgen? Door het weer zijn de foto’s misschien niet súper zomers, maar wat was het een fijne dag! In mijn vorige reisverslag konden jullie al alles lezen over onze avonturen in de Golf van Mexico. Toen we Clearwater Beach bezochten was het wat bewolkt, maar wel lekker warm en het strand werd en niet minder mooi door. Heerlijk slenteren door de branding en genieten van alles wat we om ons heen zagen. En dat slenteren door die branding, dat deed ik in deze outfit die ik vandaag graag met jullie deel.

OOTD: H&M, We, Zalando, Esprit

OOTD: H&M, We, Zalando, Esprit

OOTD: H&M, We, Zalando, Esprit

OOTD: H&M, We, Zalando, Esprit

Ik draag een rokje van H&M en top van WE. Mijn tas is van Esprit en de schoenen bestelde ik bij Zalando, dit waren mijn favoriete sleehakken deze zomer!

Foto’s door Nick.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • Ismay 23/11/14 op 20:41

  Het is inderdaad heerlijk om met deze koude dagen naar zulke zomerse foto’s te kijken! Je rokje is super leuk! Liefs

 • Nathalie 22/11/14 op 20:42

  Wat een mooie foto’s!!!

 • Charissa Goldapple 22/11/14 op 20:07

  Ik krijg echt weer dat zomergevoel terug door deze foto’s.. Heerlijk dat strand en de zee… Maar net zoals Evelien, kan ik ook niet wachten totdat we weer écht sneeuw krijgen, ook altijd zo gezellig X

 • Marlissa 22/11/14 op 19:48

  Mooie foto’s!

 • Rebecca 22/11/14 op 18:35

  Wat een prachtige omgeving is het ook hé.
  Leuke en vrolijke outfit <3

 • Manon 22/11/14 op 13:13

  Prachtige foto’s en super leuke outfit !

 • Evelien 22/11/14 op 12:15

  Je rokje blijft geweldig. Ik krijg weer helemaal zin in de zomer door je outfit. Maar stiekem kan ik ook niet wachten op sneeuw.