Outfit of the day

Chevron

13 augustus 2015

We zijn inmiddels al vier dagen druk aan het klussen, vooral verven. Het schiet al aardig op, maar het zijn lange en drukke dagen. Gelukkig schoot ik vorige week onderstaande outfit, dus die kan ik vandaag mooi met jullie delen.

Ik heb qua kleding echt fases. Broeken- en rokjesfases. Momenteel zit ik weer écht in een rokjes- en jurkjesfase en draag ik zeker 5 dagen per week een jurkje of rokje. Maar dat kan volgende week zomaar weer anders zijn! In de uitverkoop bij Steps kocht ik deze ontzettend leuke rok, met een chevronprintje. En wat een goede aankoop was dat: de rok is al veelvuldig gedragen. Met sandalen en een mooi top casual, of met nettere schoenen en een jasje zakelijk. Een ontzettend veelzijdige rok dus, die uiteraard ook heerlijk zit. Door de wat dikkere stof tekent de rok niet, maar de stof is ook weer niet zó dik dat je er bij goed weer in wegzweet. Eigenlijk is het gewoon de perfecte stof voor een kokerrok.

OOTD: Steps, Steve Madden & Pieces

OOTD: Steps, Steve Madden & Pieces

OOTD: Steps, Steve Madden & Pieces

OOTD: Steps, Steve Madden & Pieces

Ik draag een rok en top van Steps, oorbellen van Pieces, armbanden van Sal y Limon en sandalen van Steve Madden.

Foto’s door Sylvia

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

 • bymarlayne 02/09/15 op 18:16

  Wat een leuke outfit!

 • Rebecca 31/08/15 op 15:48

  Wat een prachtige rok, en ook de outfit die je er mee hebt gemaakt vind ik super!
  Staat je erg leuk!

 • Laura 20/08/15 op 15:02

  Leuke outfit! Ik vind je rok erg leuk maar je top ook echt prachtig. Lijkt me een fijn stofje en die open rug vind ik ook heel erg mooi!