Outfit of the day

Boyfriend jeans

7 december 2013
Outfit van de dag: boyfriend jeans

Vandaag vieren wij Sinterklaas. Het is echt zo’n donkere druilerige decemberdag, perfect weer dus voor een comfortabele boyfriends jeans met trui. Voor de warmte een muts en om het geheel wat chiquer te maken hoge hakken. Toen ik vanochtend mijn zusje op ging halen besloten we buiten eerst wat foto’s te maken, want het is alweer veel te lang geleden dat ik hier een outfit deelde. En wat hadden we een mazzel: toen ik aankwam bij Stasha stortregende het, maar toen we foto’s gingen maken stopte het met regenen. We waren nog niet binnen of het begon weer te stortregenen. Deze foto’s hebben we dus letterlijk tussen de buien door kunnen maken.

Outfit van de dag: boyfriend jeans

Outfit van de dag: boyfriend jeansMijn jas is trouwens van Vila en dat is echt mijn favoriete winkel om jassen te kopen. Mijn vorige winterjas (waar ik drie winters mee deed) kwam daar ook vandaan, net als mijn twee zomerjassen (waarvan ik er een al vier zomers heb gedragen).
Outfit van de dag: boyfriend jeans

Outfit van de dag: boyfriend jeansIk draag een jeans van Tommy Hilfiger, tanktop en trui van H&M, jas van Vila, muts van Primark, sieraden die ik van mijn vader kreeg en hakken van Shoeline.

Foto’s door Stasha Keur.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Dhini 13/12/13 op 20:56

    Leuk outfit. Love de muts. Wat leuke foto`s ook. Zelf gemaakt?