Outfit of the day

Blushrose en denim

10 april 2013
Forever21 highlow skirt

Zodra het zonnetje tevoorschijn komt wil ik al mijn nieuwe zomer en lente kleren uit de kast trekken en dragen. Zoals deze prachtige lichte blushkleurige Forever21 highlow rok die ik in Antwerpen kocht, tijdens ons vriendinnenweekend in januari. Het was nog een beetje koud maar met een goede panty goed te doen. Normaal draag ik geen sandalen met een panty maar ik had echt een zomer gevoel en vond al mijn andere schoenen ineens niet mooi staan bij deze combinatie.

Om heel eerlijk te zijn ben ik niet 100% tevreden met de foto’s. Het was zonnig maar ook erg winderig. Dit resulteerde in rare gezichtsuitdrukkingen en veel spleetogen. En op de een of andere manier komt de outfit niet zo goed over op camera als ik gehoopt had. Maar gelukkig zitten er ook nog goede foto’s tussen (waarin ik niet in de camera kijk, haha). En ik denk dat dit ook de eerste Outfit van de dag is waar ik mijn bril draag! Ik draag mijn bril niet dagelijks, alleen maar als ik in het donker moet autorijden, als ik lang achter de computer zit of erg moe ben. Of als ik op school niet goed kan lezen wat er op het bord wordt geschreven.
Forever21 highlow skirt Forever21 highlow skirt Forever21 highlow skirt Forever21 highlow skirt Forever21 highlow skirt Forever21 highlow skirt

Ik draag een Forever21 highlow rok gecombineerd met een denim blouse van H&M en een tanktop van Forever21. Mijn sandalen zijn van WE en de armbandjes kocht ik op Corfu. De oorbellen zijn van Primark, de ketting kreeg ik jaren geleden al cadeau en mijn bril is van Esprit.

Foto’s door mijn moeder.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Joyce 13/04/13 op 16:45

    That a beautiful outfit! Looks great on you!