Outfit of the day

Back To School

20 augustus 2013
Outfit Back To School inc. Allsaints , Steve Madden

Whoa, dat is even geleden! Wat is er gebeurd? Nou, niks bijzonders eigenlijk. Gewoon het leven. Na mijn laatste blogje ging ik met een vriendin naar Lesbos (Griekenland) en ik had wel wat recepten ingepland maar door een technisch foutje zijn die niet online gekomen. Toen ik terug kwam van vakantie had ik nog drie dagen om te werken en alles voor school te regelen. Ik vergat daarbij tijd voor mijn blog te maken omdat ik ook optimaal van mijn laatste dagen zomervakantie wilde genieten. En dat deed ik. Ondanks dat mijn zomer erg druk was en veel werk- en verhuisactiviteiten (mijn zusje ging op zichzelf wonen) bevatte was het ook een geweldige zomer. Een zomer die zorgde voor geweldige nieuwe herinneringen. Vandaag was alweer de eerste dag van mijn intro (vooral een informatiedag op school) en morgen ga ik twee dagen kamperen. Ja, ik ga kamperen! Dat wordt wat, maar gelukkig heb ik leuke klasgenoten dus we maken het gewoon gezellig! Hier is wat ik vandaag droeg voor mijn eerste dag terug naar school.

Outfit Back To School inc. Allsaints , Steve Madden

Outfit Back To School inc. Allsaints , Steve Madden

Outfit Back To School inc. Allsaints , Steve Madden

Outfit Back To School inc. Allsaints , Steve Madden

Outfit Back To School inc. Allsaints , Steve Madden

In juli was ik in Londen en zoals ik toen al vertelde wilde we op zondag naar Portobello Road Market. Nou dat deden we, maar wist ik veel dat daar ook een AllSaints winkel is. En oh my.. ik liep de winkel binnen en het was liefde op het eerste gezicht. Ik zag een prachtig leeren jasje hangen en werd er op slag verliefd op. Niet zo’n dik materiaal, maar super lichten zacht en duurzaam. Ik heb even flink staan twijfelen, want ondanks dat mijn hartje er harder van ging kloppen zou mijn pinpas er iets minder blij van worden. Maar ik besloot hem te kopen en heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik wil al tijden een mooi echt leren jasje en laten we eerlijk zijn: een goed leren jasje is de investering waard. Maar ik zou Shanti niet zijn als ik niet een heel eisenpakket had. Te dik, te zwaar, het materiaal voelt niet lekker, te glimmend, te saai: allemaal punten waar ik al leren jasjes op heb laten hangen. Maar met dit jasje was het liefde op het eerste gezicht en ik heb hem de afgelopen maand al zo ontzettend veel gedragen! Jeans en een shirt? Leren jasje! Jurkje? Leren jasje! Werkjurkje? Leren jasje en een stuk minder stijfjes. Stapjurkje? Leren jasje! Ik moet mezelf er soms aan herinneren dat ik een kast vol met prachtige blazertjes en andere jasjes heb die ook graag gedragen willen worden, hihi.

Naast mijn leren jasje van AllSaints draag ik een rokje van Pieces met een top en ketting van H&M en Steve Madden sandalen.

Foto’s door Stasha Keur.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

  • Elma 21/08/13 op 07:06

    Geweldige outfit! Prachtig jasje en vind je rokje ook erg tof!