Fashion Shopping

Mini Shoplog

1 juni 2012
Necklace H&M

Ik doe mijn boodschappen in een klein winkelcentrum en soms is het heel verleidelijk om niet bij H&M, Vila, Xenos of al die andere winkels naar binnen te gaan.Hier is een kleine shoplog met dingen die ik de afgelopen twee weken gekocht heb tijdens kleine winkelmomenten. De hakken kocht ik toen ik met een van mijn beste vriendinnen in de stad was, de andere dingen tijdens het boodschappen doen.

H&M iPhone cases

De dag voordat ik naar Mexico ging kocht ik bij H&M de linker case voor slechts 3,95! Hij is gemaakt van een silliconenmateriaal en is neon geel met een licht patroon. Ze hadden hem ook in neon oranje en een hardcase in wit, zwart of bruin met steentjes erop. Ik vind het leuk om mijn case regelmatig te wisselen dus besloot ik om er een te kopen, om te zien of het wat was. Als ik terug was van vakantie kon ik dan eventueel de oranje kopen. Maar toen ik terug kwam hadden ze alleen nog de bruine en zwarte hardcases over. Nu hebben ze weer nieuwe cases. Ik heb deze neon roze hardcase bij H&M gekocht voor slechts 2,95!

Necklace H&M

Ik zag deze ketting voor het eerst toen ik met een vriendin aan het winkelen was maar toen twijfelde ik. Natuurlijk kreeg ik de ketting niet meer uit mijn hoofd dus heb ik hem gekocht. De ketting was 9,95 bij H&M en is geweldig met een simpel zwart top.

Shoeby Bracelets

Deze pastel kleurige armbanden kocht ik bij Shoeby voor 5,95! Door de kleur gaan ze met een boel dingen samen, zoals met mijn mintgroene shirt.

Nude heels

Sinds een van mijn vriendinnen een paar perfecte nude hakken heeft gekocht ben ik opzoek naar het perfecte paar voor mezelf, maar tot nu toe zonder succes. Toen ik met een vriendin aan het window-shoppen was zag ik deze. Nude licht roze hakken. Perfect. Ze zijn vrij hoog maar comfortabel vanwege de kussentjes die erin zitten. Ik heb ze dezelfde avond meteen gedragen in de kroeg met mijn vriend en na een paar uur deden mijn voeten nog geen pijn! Ik heb ze gekocht bij Shoeline voor 39,95.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk