Outfit of the day Personal

Happy new year!

31 December 2013
Happy new year

Only a few hours left and then 2014 will be here! This past year flew by again. I would like to start this post by wishing you all a very happy and healthy 2014! Hopefully it will be a beautiful and great year for all of you. And thank you all for visiting my blog. Even though I didn’t blog that consistent in the last few months you guys are still here and even with more than last year around this time. Amazing, thank you!

I’m currently at my boyfriends and having some troubles with the internet connection so I will translate the rest of this post tomorrow!

Happy new yearBegin 2013 beschreef ik 2012 in een woord en had ik het ook kort over mijn woord voor 2013:

Als ik een woord moet kiezen voor 2013 is dat waarschijnlijk groeien en/of meer voor mezelf kiezen. Of los laten. Ik ben een beetje een control freak die het lastig vind om dingen te laten voor wat ze zijn. Ik wil graag dat iedereen waar ik omgeef met elkaar overweg kan en heb de neiging te gaan bemiddelen tussen mensen. Zodat iedereen het er mee eens is of zich goed voelt. En dan cijfer ik mezelf soms weg. In 2013 wil ik mezelf ontwikkelen. Meer dingen doen waar ik van hou en dol op ben. Vaker voor mezelf kiezen. Ik zie dit niet echt als goede voornemens maar als een doel. Want een doel is iets waar je naar toe kunt werken.

Ik kan wel zeggen dat ik dit doel goed in gedachten heb gehouden. Ik heb geleerd de touwtjes af en toe wat minder strak vast te houden, wat vaker voor mezelf te kiezen (en vaker nee te zeggen) en om dingen los te laten. Ik ga proberen deze week weer kort terug te blikken op 2013 en net als vorig jaar een doel te stellen voor 2014.

Vandaag ging ik met mijn zusje even bij oma op bezoek, die is gisteren aan haar staar geopereerd. De operatie ging hartstikke vlot en het viel haar mee, dus dat is fijn. Daarna besloten we mijn outfit even op de foto te zetten. Vanavond ben ik bij mijn vriend, die ik morgen heel vroeg weg mag brengen (de wekker gaat om 5.00 uur) want hij gaat voor de tweede keer aan zijn grote avontuur beginnen: naar Zuid-Amerika voor Le Dakar.

Outfit of the dayNormaal zou ik bij dit jurkje een ietwat doorschijnende panty aan doen, maar omdat het vanavond een stuk kouder is was dit een betere keuze.

Outfit of the dayIk draag een jurkje en trui van H&M, oorbellen die ik vorig jaar op Corfu kocht en hakken van Graceland. Vanavond, als we naar buiten gaan, verruil ik de hakken voor grijze laarzen en de trui voor een mooi jasje om het geheel wat feestelijker te maken.

Geniet ervan en op naar een mooi nieuw jaar!

You Might Also Like

  • Maxime Thursday January 2nd, 2014 at 11:12 PM

    Mooie outfit heb je aan! Ik wens je een heel gelukkig 2014 toe!

  • Joyce Wednesday January 1st, 2014 at 12:59 PM

    Gelukkig nieuwjaar!