Diabetes

Gelukkig nieuwjaar & diabetesvideo’s

2 januari 2016

Hoi allemaal! Dat is alweer even geleden! Allereerst de beste wensen voor 2016! Dat het voor jullie allemaal een topjaar mag worden, vol liefde en successen. Ik heb een heerlijke kerst gehad en tussen alle drukte door heerlijk genoten van fijne dagen met familie. 2015 was voor mij een heel bijzonder jaar, met hoogtepunten en helaas ook een paar dieptepunten. Ik werd 25, genoot van heel veel fijne dagen met vriendinnen en kocht samen met vriendlief een huis. Helaas had ik een groot deel van 2015 ook te kampen met een blessure en kwam ik er door 30 kilometer verderop te gaan wonen achter wie mijn échte vrienden zijn (maar goed, dat is eigenlijk alleen maar positief). Met mijn diabetes ging het ook even wat minder, maar weet je: iedere dag samen met vriendlief wakker worden in onze eigen fijne huis voelt echt als een feestje. We hebben het ontzettend fijn samen en het kopen van ons eigen huis was zo’n hoogtepunt, dat het me al de mindere dingen van 2015 doet vergeten! Zakelijk gezien was 2015 ook een heel bijzonder jaar. Opdrachten die niet voelen als werken, maar wél werk zijn: wat wil een mens nog meer?

Het was even stil hier op mijn blog, 31 december was namelijk de deadline voor het concept van mijn stageplan en daar ging stiekem toch nog wel heel erg veel werk in zitten, mede doordat ik me soms wat lastig kon concentreren (ik loop dus stage bij Dolcis. Google maar even en dan kun je je de onrust op kantoor voorstellen) . Daardoor had ik ‘s avonds niet zoveel zin meer had om achter de computer te kruipen. En gezien bloggen voor mij een hobby is, moet het wel leuk blijven. Dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten, want in de tussentijd maakte ik wél 2 video’s.

Allereerst filmde ik een dagje mijn leven met diabetes. Hoe is het om diabetes te hebben? Om jullie daar een inzicht in te geven filmfe ik een dag lang alles wat ik deed en wat met diabetes te maken heeft. Het was helaas geen hele goede dag, maar geeft wel een goed inzicht van hoe ik er mee bezig ben en wat er allemaal bij komt kijken.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Op oudjaarsdag schreef ik de tweede brief aan mijn diabetes. Daar waar de vorige 2 diabetesvideo’s wat negatief waren, is deze een stuk positiever. Want ondanks dat ik wisselende dagen heb, is mijn HbA1c wel flink gedaald!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ben je trouwens al abbonee van mijn kanaal? In 2016 wil ik nog meer met video gaan doen! Ik zou het erg leuk vinden als je je , geheel gratis, op mijn kanaal abonneert. Ben je meteen als allereerste op de hoogte als ik een nieuwe video post!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk