Over Shanti & From S With Love

overHallo! Ik ben Shanti, een 25-jarig bezig bijtje uit het zuiden van Nederland. Ik studeer Commerciële Economie en daarnaast houd ik mij bezig met fotograferen, werken en bloggen. Allemaal dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen en waar ik met volle teugen van genieten. En dat komt hier samen, op From S With Love blog ik namelijk over dat wat mij bezig houdt én dat waar ik dol op ben, met een persoonlijke touch.

Onder andere lactosevrij eten, fashion, lifestyle, inspiratie en reizen zijn onderwerpen die je hier veel voorbij zult zien komen. Daarnaast houd ik me ook steeds meer bezig met video’s. Ik streef er naar om om de dag een blogpost online te zetten, maar bloggen is voor mij iets wat ik leuk vind en geen moetje, dus soms lukt dat niet. Maar meestal wel. Gelukkig is mijn archief inmiddels aardig groot en is er vast wel iets te lezen wat je nog niet gelezen hebt.

Je mag geen van mijn foto’s overnemen zonder credit en de inhoud van deze site mag niet gekopieerd worden. Alle foto’s zijn door mij (of mijn vrienden/familie) gemaakt, tenzij anders aangegeven. Ik probeer altijd de originele fotograaf van een foto credits maar soms kan ik deze niet vinden. Laat het me weten als er foto’s met een verkeerde of onvolledige credit zijn en ik pas het zo snel mogelijk aan.

Contact & samenwerkingen

Als je vragen, aanvragen of iets anders hebt mail me dan op shanti@fromswithlove.com of benader mij via social media. Voor samenwerkingen en advertenties sta ik altijd open, mits een product past bij mijn blog en levensstijl en ik hier eerlijk over mag zijn. Neem gewoon even contact op per e-mail, dan bespreken we de mogelijkheden en komen we er samen wel uit.